Inloggen

Ritter Safaris

Website: http://www.rittersafaris.comRitter Safaris ligt ongeveer 250 kilometer (een kleine 3 uur rijden) ten noordoosten van Windhoek, de hoofdstad van Namibië. De eigenaren zijn Rolf en Marion Ritter.

Ze zijn al te zien geweest in diverse toonaangevende jachtpublicaties, waaronder Safari Magazine (officiële tijdschrift van Safari Club International) en ook op zowel de Orion Versus Outdoor Channel en de Federal Experience 2007 tv-serie.

De jachtfarm bestaat uit 20.000 hectare eigen land en nog zo'n 40.000 hectare bij diverse aangrenzende en nabijgelegen private gebieden.

De toegang tot zo'n breed scala van gebieden en vegetatietypen stelt Ritter Safaris in staat om elke jacht exact af te stemmen op de behoeften en de trofeewensen van iedere individuele klant en hen te voorzien van een unieke en spannende jachtervaring.

Ritter Safaris is lid van de Namibian Hunters Association (NAPHA) en de Namibian Tourism Board (NTB).

U zult zich heerlijk kunnen ontspannen in het kristalheldere zwembad, uw spieren kalmeren in de jacuzzi en geniet van een glas rode wijn naast een van de vele open haarden.

De kamers hebben allemaal een eigen badkamer, airconditioning, kluis, full service koelkast, een bibliotheek en gratis wifi.Website: www.rittersafaris.com

Meer informatie:
Edwin Groenenboom
e-mail: edwin@jagen.nl
mobiel: 06-50241154


Print deze pagina.