• Donatiecampagne
 • Nimrod 2023
 • Zooplus
 • Peak Sport
 • Alpen Optics

  Website: http://www.alpenoptics.nl


  ALPEN OPTICS: ZIE DE WERELD MET NIEUWE OGEN
  De natuur van dichtbij beleven, nooit een detail missen en steeds weer nieuwe ontdekkingen doen - ALPEN OPTICS voorziet met een reeks geavanceerde producten al vele jaren in de behoeften van jagers en outdoor liefhebbers. Als ervaren aanbieder in het topsegment sluit de optiekspecialist geen compromissen als het gaat om de productie van award-winnende verrekijkers, state-of-the-art richtkijkers en premium spotting scopes.

  Met innovatieve technologieën en aantrekkelijke ontwerpen biedt ons hoogwaardige optiek een uitstekende gebruikerservaring - tegen een aantrekkelijk prijs. ALPEN OPTICS stelt iedereen in staat om kristalheldere beelden van de natuur te ervaren, of u nu een amateur-avonturier bent of een ervaren professional.

  HET DOEL VOOR OGEN HOUDEN: DE GESCHIEDENIS VAN ALPEN OPTICS
  De geschiedenis van ALPEN OPTICS gaat terug tot 1996, toen Tim Gardner - een ervaren expert in de optiekbranche - zijn droom vervulde door het bedrijf op te richten. Zijn doel: hoogwaardige optiek leveren tegen een aantrekkelijke prijs - om zo alle jagers en outdoor liefhebbers de kans te geven onder de beste omstandigheden in de verte te kijken. In het hoofdkantoor in het pittoreske stadje Rancho Cucamonga in Californië - omgeven door de adembenemende San Gabriel Mountains - heeft het bedrijf dit doel altijd voor ogen gehouden.

  In 1997 bracht ALPEN OPTICS zijn eerste producten op de markt, het begin van een enorm succesverhaal. Dankzij zijn uitstekende verrekijkers, spotting scopes en richtkijkers verwierf het bedrijf al snel een uitstekende reputatie en een trouwe aanhang bij zijn klanten, die profiteren van een uitzonderlijke klantenservice - ALPEN OPTICS verliest de behoeften van zijn klanten nooit uit het oog, ook niet bij de aftersales. En dankzij zijn medewerkers die gepassioneerd zijn over de ontwikkeling van innovatieve technologieën, is het bedrijf niet alleen beloond met tevreden klanten: In iets meer dan twee decennia heeft ALPEN OPTICS een recordaantal van zeven Outdoor Life Great Buy Awards, een Outdoor Life Editor's Choice Award en een Field & Stream Best of the Best Award ontvangen.

  HET BEGIN VAN EEN NIEUW HOOFDSTUK
  ALPEN OPTICS sloot begin 2018 tijdelijk haar deuren na de pensionering van Tim Gardner. In april 2018 nam Bresser USA het echter over en bracht de gevestigde merken en ontwerpen weer tot leven - tot grote vreugde van de klanten. Het bedrijf wordt nog steeds geleid volgens de filosofie van de oorspronkelijke oprichter en blijft zich inzetten om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen.

  Begin 2022 breidde het bedrijf uit naar de Europese markt met de oprichting van een dochteronderneming in het Duitse Hilden. Ervaren medewerkers uit de jacht- en outdoorsector en een competent servicecentrum staan altijd klaar voor de Europese klanten. Bestellingen worden verzonden vanuit het magazijn van de onderneming in Duitsland, waardoor flexibele en korte leveringstrajecten gewaarborgd zijn.

  De fascinerende reeks nieuwe producten is vooral interessant voor jachtliefhebbers. Voor het eerst heeft ALPEN OPTICS een serie innovatieve warmtebeeldcamera's en nieuwe, speciaal voor de jacht ontwikkelde richtkijkers op de markt gebracht. Deze laatste zijn voorzien van een baanbrekende nieuwe coating op de vergrotingscijfers. Dit zorgt voor meer precisie en comfort bij het gebruik van de richtkijkers tijdens schemer- en nachtelijke jachtpartijen. De volgende stappen naar een mooie en veelbelovende toekomst!
  Print deze pagina.
  • Aru Game Lodges
  • Stichting Jachtopleidingen Nederland
  • Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging
  • Big Game Hunting Afrika
  • Bushcraftshop.nl
  • Vereniging Het Ree
  • Waidmannsheil