Big Game Hunt in Afrika

Op zoek naar een ultiem jachtavontuur op de grote wildsoorten van Afrika? Dan zit je hier goed!

Samen met onze zeer ervaren Zuid-Afrikaanse partner stellen we een jachtreis samen naar de beste jachtgebieden in Zimbabwe, volledig naar wens.

Zimbabwe kan worden omschreven als de beste jachtbestemming in Afrika. Zimbabwe biedt alleen maar vrije wild baan, zonder hekken. Er wordt uitsluitend "fair chase" gejaagd; een eerlijke achtervolging te voet.

De jachtgebieden die we aanbieden zijn concessiegebieden die direct aan elkaar grenzen, niet omheind zijn en in open verbinding staan met nationale parken die als voederparken dienen voor de jachtgebieden. Deze jachtgebieden zijn eigendom van de regering van Zimbabwe of lokale gemeenschappen die het land verhuren aan de lokale exploitanten. 

De concessies in Zimbabwe zijn fantastisch voor alle "Big Game". Het zijn serieuze jachten, het beste wat er op het gebied van Big Game Hunting te boeken is, begeleid door de beste Professional Hunters (PH's).
De duurzame jacht die we aanbieden draagt actief bij aan het behoud van de prachtige diersoorten in Zuidelijk Afrika.

Er wordt uitsluitend geboekt bij erkende Safari Outfitters en professionele jagers.

Als je een no-nonsense jacht op Big Game met trofee├źn van topklasse zoekt, stuur ons een mail met je wensen, dan stellen we een prachtige jachtreis voor je samen. We bieden topjachten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!Big Game jacht in Afrika